Moncho anuncia un Observatori digital de València Turisme

0
392
  • La vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València i diputada de Turisme ha felicitat a tots els participants en les jornades destinades a millorar l’acció digital de promoció turística del territori valencià
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha anunciat la creació d’un Observatori digital de València Turisme en la clausura de les primeres jornades digitals #XarxaMunicipis. La nova eina estarà disponible en la web www.valenciaturisme.org abans de finalitzar l’any i permetrà la consulta del desenvolupament de les accions del Patronat en temps real i en totes les comarques valencianes a tots els usuaris.

 

A l’acte de clausura de #XarxaMunicipis també han assistit el gerent del Patronat, Pau Pérez, el diputat Javier Berasaluce així com representants dels més de 50 municipis que han participat en el projecte formatiu de València Turisme.

 

En la seua intervenció, la diputada ha assenyalat la necessitat d’apostar pels nous mitjans digitals de comunicació social “que són el present i, per descomptat, el futur del sector turístic” i que ha qualificat com a “via imprescindible per a donar a conéixer i promocionar el territori valencià”.

 

Vertebració i dinamització del territori

 

Sobre el projecte “#XarxaMunicipis” integrat en el programa formatiu Xarxa #ValènciaTurisme”, Pilar Moncho ha felicitat a tots els participants de les jornades que els seus resultats “avui podem mesurar i valorar”. Per açò, el Patronat de Turisme ha realitzat un esment especial a les millors accions digitals de promoció turística local. Segons Moncho, “aquestes iniciatives faciliten la vertebració i la dinamització del territori de forma assequible per a tot tipus d’organismes i entitats perquè tots formem part d’aquest territori i tots fem xarxa”.

 

“100 consells” en un ebook de València Turisme

 

Tal com ha explicat Pilar Moncho, l’èxit d’aquestes primeres jornades ha propiciat la publicació de l’ebook “100 consells per a la promoció dels destinacions turístiques en els xarxes socials” que estarà disponible en la web de València Turisme, així com l’ampliació de les sessions formatives també a les empreses turístiques.

Alzira en el projecte

Més de 50 municipis han participat en el projecte #XarxaMunicipis de València Turisme dirigit a fomentar l’ús i la millora dels mitjans socials en les destinacions turístiques dels municipis i comarques valencianes mitjançant tallers pràctics. Vuit experts valencians en mitjans socials digitals han impartit les sessions formatives i pràctiques en vuit seus comarcals, Requena, Xelva, Sagunt, València, Alzira, Xàtiva, Ontinyent i Gandia.

 

En la jornada de clausura també s’ha presentat el balanç del projecte #Xarxa Municipis que s’ha completat amb diversosblogtrips en el territori valencià.

 

Clausura en directe per Facebook Live

 

Diversos professionals de l’àmbit socialmedia s’han donat cita en la jornada de clausura, conduïda per Susana Lluna (@susanalluna). La ponència inaugural ha sigut a càrrec d’Ana Santos, les píndoles formatives per Jose Ramón Sahuquillo (@jrsahuquillo), Frank Murray (@frankmurray), Loles Sancho, Dani Ortega (@daniortega), Agustin Arambul (@bulbulsuperbul) i Marga Cabrera (@margatwita), i la presentació de resultats per Gersón Beltrán (@gersonbeltran).

 

Els experts han comunicat en directe l’esdeveniment per xarxes socials; l’equip de València Turisme en Twitter i Facebook i, de forma totalment novedosa, s’ha transmés en temps real per Facebook Live, Twitter (Periscope) i Instagram (Stories).

 

A més, les ponències es pujaran al canal Youtube de València Turisme amb la finalitat de compartir-ho en Internet i aportar un valor afegit a la societat. El hastag de l’esdeveniment ha sigut #xarxavalencia acompanyat de #valenciaturisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here