La 32 Mostra de Teatre de Carcaixent incrementa la qualitat i els espectacles

0
411
Escena d'El sopar dels idiotes
Escena d’El sopar dels idiotes

Hui s’han posat a la venda les entrades per a la Mostra de Teatre a Carcaixent del 21 al 30 d’octubre

 

La 32 de la Mostra de Teatre a Carcaixent comença este cap de setmana amb les obres “El sopar dels idiotes” i “España no la va a conocer ni la madre que la parió”, dos dels èxits teatrals de la temporada que estan tenint gran acceptació per part del públic i la crítica.

Per a esta nova edició s’ha augmentat el nombre d’espectacles i la qualitat dels mateixos, passant-se de tres a quatre espectacles per a adults i de un a tres els espectacles infantils. Des de hui ja estan disponibles a la venda les entrades a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Carcaixent i en Instanticket.es

Lourdes Castelló, regidora de cultura de l’Ajuntament de Carcaixent, ha destacat el caràcter capdavanter que ha tingut i té la Mostra de Teatre, “Carcaixent ocupa un lloc destacat en l’agenda teatral i enguany, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, hem augmentat la qualitat i el nombre d’espectacles per a convertir la mostra en un dels esdeveniments culturals de la temporada”. Així ha animat a tota la població “a acostar-se al teatre a aprofitar l’ocasió de gaudir del millor teatre que s’està fent actualment”.

La mostra arranca este divendres amb “El sopar dels idiotes”, de Francis Veber, obra que s’ha convertit en un dels clàssics de l’humor més representats amb èxit a tot el món. La producció de la companyia “Olympia Metropolitana”, interpretada per actors i actrius valencians de primera línea com Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Toni Misó, Alfred Picó, Cristina García i Rosana del Carpio, ens ofereix una crítica àcida i divertida d’una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l’idiota.

Per al dissabte 23, està programada l’obra  “A España no la va a conocer ni la madre que la parió” creació de Wichita Co, companyia valenciana que va obtenir un Premi Max (Millor Autor Revelació- Víctor Sánchez Rodríguez) per “Nosotros no nos mataremos con pistolas”, producció que va ser representada en l’edició passada de la Mostra de Teatre.  L’espectacle, estrenat el darrer mes de setembre, es planteja al voltant de dues generacions de joves en una família espanyola d’esquerres a través de la qual realitza una mirada enrere de la nostra història més recent convidant a l’espectador a comparar-la amb el moment actual.

El proper cap de setmana continuarà la programació amb “El fill que vull tindre”, una reflexió sobre l’educació i el paper dels pares, iaios, mestres i fills en el procés d’aprenentatge; i “Marabunta” un espectacle de clown amb música en directe. Per als més menuts, este diumenge està programat l’espectacle de titelles “Cubs” i per al diumenge 30 “Días de nocilla y magia”, espectacle de màgia per a totes les edats. El dijous 27 hi haurà un representació especial per a públic escolar de l’espectacle de dansa “Amagatall”.

Des de hui ja es poden comprar les entrades a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, en Instant Ticket o en la taquilla del teatre un hora abans del començament de l’espectacle. El preu de les entrades és de 8€ per als espectacles de joves i adults (6€ amb carnet jove) i 4€ per a l’espectacle infantil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here