Ferrero Rocher promociona sus bombones con la imagen del Monasterio de la Murta

0
798

La imatge d’un dels monuments més emblemàtics de la nostra ciutat, la del monestir de Santa Maria de la Murta, serà utilitzada en la promoció de la marca Ferrero murta-ferrero-rocherRocher este Nadal

L’empresa Ibérica, SA. amb la marca Ferrero Rocher ha informat que dins de la campanya de Nadal té previst la realització d’un mural format amb reproduccions fotogràfiques dels monuments més representatius de la Península, imatge que està previst que siga exhibida en alguns dels centres comercials més importants del país.

L’Ajuntament d’Alzira ha autoritzat esta empresa per a la utilització de la imatge del monestir per a la campanya de Nadal amb l’eslògan «Saborea la belleza». «Per a nosaltres és una alegria que el monestir siga considerat per esta marca comercial com un dels monuments més destacats de tota Espanya», ha manifestat Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament d’Alzira. El treball de promoció dut a terme des de la Regidoria dona els seus fruits.

Per la seua banda, Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha mostrat la seua satisfacció davant l’elecció de Ferrero Rocher del monestir Santa Maria de la Murta per tal de promocionar este Nadal el seu producte en una important zona comercial de la nostra ciutat.

Ambdós coincidixen a assenyalar que esta és una oportunitat única per tal de difondre el patrimoni cultural de la ciutat d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here