Alzira convocarà la segona edició dels Premis «Idea Coworking Alzira»

0
407

premis-coworking-2aL’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Consell Econòmic i Social, on estan representants sindicats, empresaris i altres entitats econòmiques de la ciutat, han aprovat les bases dels PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 2016”, en la seua segona edició. Aquestos premis es duen a terme amb la col·laboració de GC COWORKING ALZIRA, empresa situada a Alzira, especialista en Coworking, única empresa a Alzira que compta amb aquest tipus d’espais.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «des del nou equip de govern volem facilitar la posada en marxa de noves empreses, especialment petites empreses i professionals que troben majors dificultats en les fases inicials, i en aquest cas impulsant la innovació i noves fórmules de gestió. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA 2016 l’Ajuntament d’Alzira dotarà d’un espai gratuït per als emprenedors i emprenedores durant sis mesos, així com es facilitarà un lloc i els serveis on poder col·laborar i compartir informació amb altres autònoms. L’objectiu principal d’aquestes i altres activitats d’IDEA és fomentar noves iniciatives radicades en la nostra ciutat, tal i com hem comprovat en la primera experiència l’any passat»

Els Premis IDEA COWORKING podran beneficiar 3 projectes més innovadors que es puguen portar a terme, valorats en 1.000 € cadascun, els quals equivalen al cost del gaudi dels serveis de coworking durant 6 mesos. Cal dir que s’ha incrementat la dotació i es donarà un premi més respecte del 2015. La convocatòria es publicarà durant les pròximes setmanes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here