Teatre, futbol, taula redona i Festival de Xarangues en les Festes de Carcaixent

0
204

carcaixent-escutHui divendres continuen les Festes de Carcaixent 2016 amb una programació molt variada que va del teatre al futbol passant per una taula redona, l’actuació d’Enric Casassús i Ricard Olvier i el Festival de Xarangues en el que participaren sis grups locals.

Programació

A les 18:00h. Teatre infantil al carrer de la mà de La Banda del Drac i Scura Produccions amb el nou espectacle d’animació, teatre i música Eco21, a la zona del Bar del Parc Navarro Daràs.

A les 19:30h. Taula redona: «Fórem i som Carcaixent». A l’Auditori de les Dominiques, a càrrec dels Amics de la Vieta.

A partir de les 20:30h. Al camp de futbol de “Quatre Camins”, 1r Trofeu Veterans de futbol Festes Majors que enfrontarà el Carcaixent Club de Futbol i la Unió Esportiva Llevant de Veterans, entre els jugadors del Llevant hi haurà exjugadors de primera divisió. organitza: Carcaixent Club de Futbol.

A les 22:30h. A l’escenari de Julià Ribera, Enric Casassús i Ricard Oliver presenten Perquè vull viure, amb la col·laboració de Julio Serrano (teclats), Julio Galcerà (veu), Òscar Briz (guitarra, inspiració i veu), Jordi Silvestre (violí), Albert González (percussió), Cándida (veu), Juan Carlos Macià (harmònica i estil), Lucas Ibáñez (guitarra), Juanma Sanz (guitarra i veus), Pepe Hernández (baix)… i totes i tots vosaltres.

Des de les 00:00h. I Festival de Xarangues, una vetlada festiva plena de música i bon rotllo amb les xarangues locals: Kogollonuts, L’Empastre, Els Migranya, Jaleo Jaleo, Doble Picat i La Gresca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here