Teatre, esports, sopar popular i l’Orquestra La Pato hui en les Festes de Carcaixent

0
458
La Pato actuarà al Navarro Daràs
La Pato actuarà al Navarro Daràs

Pel moment l’oratge està respectant les Festes Majors de Carcaixent que continuen esta vesprada amb una gran jornada esportiva, l’actuació del grup de teatre La Tardor, el Sopar popular en el que col.labora el Rally Humorístic i l’actuació de l’Orquestra La Pato al Parc Navarro Darás ja de matinada.

Programació

Dimarts 11 d’Octubre

A partir de les 19:00h. Al Plaça del Mercat, gran Jornada Esportiva a càrrec de la Piscina Municipal Coberta amb exhibicions i animació esportiva. Informació i inscripcions a la Piscina Municipal Coberta.

A les 20:00h. El grup de teatre La Tardor presenta Voreta el Xúquer, una comèdia en dos actes de Josep Arminyana i Canut i dirigida per Pep Mondria, que s’ambienta a Carcaixent als anys cinquanta, quan una forta gelada arruïnà bona part del seu terme.

A les 21:00h. Sopar popular d’entrepà. Col·labora: Ral·li Humorístic. Preu: 1€ (beguda i picadeta). Places limitades.

A les 00:00h. Al Parc Navarro Daràs, vetlada de música en directe, ball i espectacle per a tots els públics amb l’excel·lent qualitat musical de l’Orquestra La Pato.

Dimecres 12 d’Octubre

A partir de les 08:00h. A Fortaleny, 2n Concurs de Festes Majors de Pesca. Sector B3. organitza: Club de Pesca Carcaixent.

Des de les 10:00h. Al sector del Parc, LVI Concurs de paelles. organitza: Associació de Comerciants del Mercat de Carcaixent. Patrocina: Ajuntament de Carcaixent. Col·labora: Restaurant El Llorer, Bar-Restaurant Sant Blai, Restaurant El Bressol de la Taronja.

A les 17:00h. Espectacle familiar de música i teatre Pops Corn, de Maduixa Teatre, al Parc Navarro Daràs.

A les 17:00h. A la Penya Esportiva de Carcaixent, XLVIII Torneig Eduardo Rubio d’Escacs. organitza: Club d’Escacs Carcaixent.

A les 19:00h. Festival de Bandes «Festes de Carcaixent». 1a part, Banda de la Societat Joventut Musical d’Albal, dirigida per Francisco Arnalte Boronat.

2a part, Societat Musical Lira i Casino Carcaixentí, dirigida per José Onofre Díez. Patrocina: Ajuntament de Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here