Mónica Oltra inaugurarà el cicle de conferències dels Premis Literaris d’Alzira

0
389
Mónica Oltra vicepresidenta del Consell
Mónica Oltra vicepresidenta del Consell

Un any més, donem el tret d’eixida als Premis Literaris Ciutat d’Alzira amb el Cicle de Conferències. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre, a les 19 h, a la Casa de la Cultura d’Alzira (c/ Escoles Pies, 4) i hi participarà Mónica Oltra, vicepresidenta del Govern valencià.

Un dels canvis socials més destacats que hem viscut en l’últim segle ha sigut la plena participació de la dona en la vida econòmica, social, política i cultural. Un canvi imparable i imprescindible per al progrés democràtic i humà de l’estat del benestar. És per això que enguany el Cicle de Conferències està dedicat a les dones creadores de futur.

Presència de la dona

En aquesta edició aprofundirem, des d’una perspectiva de gènere, en els diferents camps en els quals la dona ha guanyat presència: la política, l’art, l’economia, l’edició, l’art… A més, la ciència, com és habitual, també hi estarà present amb la presentació del llibre guanyador del Premi de Divulgació Científica de 2015.

Aquest cicle de conferències és gratuït i està obert a qualsevol persona interessada. A més, està homologat pel CEFIRE de Xàtiva, que expedirà certificats d’assistència als docents en actiu que ho sol·liciten. El programa d’actes al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira també inclou altres activitats complementàries, com ara recitals, teatre, exposicions, presentacions literàries, concerts, etc.

18 d’Octubre

19 hores. A la Casa de la Cultura d’Alzira Inauguració del Cicle de Conferències, amb la presència dels representants de les entitats organitzadores i de la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra.

Taula Redona «En primera línia. Ser dona en la política actual» a càrrec de Carmen Montón, Maria Josep Amigó, Maria José Català i Àngela Ballester. Modera: Jèssica Crespo, periodista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here