La pluja pot aiguar demà les paelles de Carcaixent

1
404
El concurs de paelles en perill
El concurs de paelles en perill

Les pluges tornaran a ser les protagonistes, dimecres i dijous, a bona part de les nostres comarques. Atents perquè tindrem dos mecanismes diferents de precipitacions. De matinada seran pre-frontals i no tindran res a vore amb els fronts que aniran creuant la península en direcció cap a la nostra Comunitat i que ens arribaran de vesprada.

De fet, la matinada de demà dimecres les pluges es concentraran pel litoral de Castelló i aniran pujant cap a Tarragona a mesura que eixa ‘baixa secundària’ vaja pujant també des de Múrcia cap al golf de València… i atents perquè en algun punt podran acumular-se quantitats destacables de pluja.

Respecte a la resta de la Comunitat, de matí no esperem gran cosa. Algun que altre ruixat dispers (d’irregular distribució) i poca cosa més. Ara bé, a partir del migdia, ens arribaran les bandes frontals de precipitacions des de l’interior del país i regaran de manera general la nostra Comunitat (almenys a gran part del territori traurem els paraigües tot i que no esperem registres ni quantitats destacables).

Així corre perill el 56 Concurs de Paelles de Carcaixent, un dels més antics de la Comunitat que forma parte de la programació festiva d’este municipi riberenc.

Les temperatures es desplomaran de nou (sobretot per l’interior) i el vent es mostrarà fluix i de direcció variable en terra. En el mar, entrarà de sud-oest amb ratxes moderades per la província d’Alacant i de sud-est moderat a Castelló (més fluix a València).

1 Comentario

  1. Ojalà tinga raó aquest Mariano Medina.
    I ho senc, de veres, pels concursants.
    Però, si s’acompleix el pronòstic, tindrem que donar-li les gràcies a l’oratge per netejar els claveguerams i llirar-nos de la pudor que fa en tot el poble per la mala o nula gestió de l’Ajuntament, que ni per festes, quan ve la gent de fora, als nostres regidors els dona vergonya tindre el poble tan runós i pudent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here