Els edificis municipals d’Alzira pretenen obtindre el servei de certificació energètica

0
316
Col.legi Alborxí
Col.legi Alborxí

Els edificis municipals continuen adaptant-se per tal d’obtenir el servei de certificació energètica

Millorar el compliment de les normatives és una de les pretensions marcades des de la Regidoria de Gestió Urbanística. Per tal de donar un pas endavant en este sentit es va haver d’obtenir el servei de certificació energètica dels edificis municipals següents: CP Pintor Teodoro Andreu, CP LLuís Vives, CP Alborxí, CP Ausiàs March,  CP Tirant lo Blanch i CP Federico García Lorca.

Als tres edificis municipals que compten actualment amb la certificació caldrà sumar els enumerats. Per tal de seguir avançant s’escoltaran totes les propostes a fi de millorar els edificis, ja que en 2017 es té la intenció de seguir invertint en l’obtenció del certificat energètic per als edificis municipals pendents d’obtindre’l.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea, ha manifestat que amb esta acció es perseguix «reduir la quantitat d’energia requerida per a proporcionar el mateix servici, però buscant la generació d’energies renovables i protegint el medi ambient, a més de suposar un estalvi important per a les arques municipals».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here