El restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia guanya el IX Concurs de Putxero Valencià

0
717
Tots els guardonats
Tots els guardonats
img_0902
Chef Amadeo Platja Gandia
img_0899
El Racó de Meliana
img_0896
Picanterra de Cullera
Gambrinus de Siete Aguas
Gambrinus de Siete Aguas
Miguel i Juani de l'Alcúdia
Miguel i Juani de l’Alcúdia

El restaurant Miguel i Juani ha sigut profeta en la seua terra en guanyar hui el IX Concurs de Putxero Valencià de l’Alcúdia, que a més ha quedat segon en el concurs de Postres de Kaki de la Ribera, on ha trionfat El Racó de Meliana.

Enguany han sigut 18 els restauradors que competien al concurs en la seua novena edició, entre ells alguns que participaven per primera vegada, com ara Tabick, de Llombai; Llopis, se Sueca, i l’Albereda i La Fragua, de València. Els altres 15 havien participat en diferents edicions del concurs abans d’ara. N’hi ha, fins i tot, que vénen tots els anys “perquè en este concurs és en el que millor es tracta als restauradors, ens fan sentir molt bé des que arribem fins que ens n’anem, i això és molt d’agrair” ens deia un dels més veterans.

El jurat ha estat composat per Juan Carlos Galbis, que exerceix de president, Fausto Clemente, fill, que s’estrenava enguany com a jurat, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, històrica de la restauració a València al fron del seu restaurant La Riuà, Alex Aparicio, de l’AECC i a societat gastronòmiga “Lo figatelll” de València i el polifacètic Tonino Guitián, guionista-periodista-escriptor-actor a qui han pogut vore a la televisió en programes com ara “Vamos a cocinar”, amb el cuiner José Andrés o  “Un país para comérselo”, amb Imanol Arias i Juan Echanove.

Així ha quedat el pòdium dels dos concursos;

Putxero Valencià

1)Miguel i Juan de l’Alcúdia

2) Gambrinus de Siete Aguas

3) Chef Amadeo de la platja de Gandia

Postres Kaki de la Ribera 

1)El Racó de Meliana

2)Miguel i Juan de l’Alcúdia

3)Picanterra de Cullera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here