Arranca amb molta gana la XXI Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

0
544
Brindis per l'èxit de la fira
Brindis per l’èxit de la fira
Abellidosos dolços d'una pastisseria de Cullera
Abellidosos dolços d’una pastisseria de Cullera
Cremes i salses italianes en la mostra
Cremes i salses italianes en la mostra
fira-gastron-oli-enguera-16
Oli d’Ènguera
fira-gastron-16-carrillada
Carrillada ibèrica d’una carniceria de Sueca
fira-gastronom-16-embotits
Embotit de Cocentaina
fira-gastrono-bunyols-16
Bunyols casolans de l’Alcúdia
fira-gastron-carnic-sueca-16
L’alcalde i el president de la fira amb un expositor

A la 1 de la vesprada, l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, ha procedit a tallar la cinta inaugural de la XXI Fira Gastronòmica de la Comunitat Valenciana a l’Alcúdia.

En la comitiva inaugural, que després de tallar la cinta ha visitat les casetes de la  fira, estaven els membres de la corporació municipal, el president de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera, i el president de la Fundació Caixa Rural de l’Alcúdia i de la D.O. Kaki de la Ribera, Cirilo Arnandis,  a més de representants de diverses associacions cíviques i culturals del poble.

Al llarg del matí, que ha començat amb un ruixat abundant, els firers han anat organitzant les seues casetes per a tindre-les a punt per a la inauguració, i alcudians i forasters han anat també acostant-se per a començar a tastar les delícies que ofereix una de les fires gastronòmiques amb més solera de la nostra Comunitat.

A partir de hui, 4 dies de Fira per a tastar els millors formatges, embotits, fruites i verdures ecològiques, dolços deliciosos, foie, saladures i els excel·lents vins i licors dels cellers valencians, a més de sobrassades i formatges de les illes balears, anxoves de Cantàbria i cremes i pestos italians, que enguany també ens acompanyen a la fira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here