Salses i cremes italianes nous sabors de la XX edició de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

0
327
Inauguració de l'anterior edició
Inauguració de l’anterior edició
Salsa italiana
Salsa italiana

A l’Alcúdia ja està tot enllestit per a donar-li demà la benvinguda a la 22 edició de la Fira Gastronòmica,

És una de les pioneres de la Comunitat Valenciana i de les poques que han sobreviscut a la crisi i que encara obrin les seues portes cada any

La inauguració oficial serà dissabte 8 d’octubre, a la 1 del migdia, encara que al llarg del matí ja estarà tot obert per a rebre els visitants. Els productes més tradicionals, com ara els embotits, formatges, saladures, pans i dolços, verdures i fruites, vins i licors de la nostra comunitat es donen per uns dies la mà amb els foies més delicats,  les salses i cremes italianes, que son la novetat d’enguany, junt les anxoves de Cantabria o la mallorquina de les Illes balears.

És la Fira dels sentits per excel·lència, a cada tram de Fira una olor, un sabor, un color, el so d’un bon vi colpejant el tastavins o la textura un bunyol de carabassa com els que feia la iaia, ens fan tancar els ulls per un moment i ens transporten a la infantessa.

INAUGRACIÓ: DISSABTE 8 D’OCTUBRE

      A les 13 del migdia, al Parc de la Fira Gastronòmica, acte d’INAUGURACIÓ DE LA FIRA GASTRONÒMICA, al que assistiran representants de les entitats patrocinadores, junt l’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom, el president de l’Associació Fira Gastronòmica Lluís Ribera, Corporació Municipal, col·laboradors

DURADA I HORARI DE LA FIRA

La Fira es celebrarà durant els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’octubre al parc de la Fira Gastronòmica. Estarà oberta al públic, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 22.00 hores.

ELS BONS-DEGUSTACIÓ

En arribar a la Fira es poden adquirir bons per poder accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de beure com de menjar. El bo consta de 8 tiquets. El preu és de 10 euros i s’acompanya de copa i plat, on poder tastar tot allò que podrà el visitant comprar i endur-se a casa.

L’ESPAI DE RESTAURACIÓ

Obert de les 11 del matí fins les 12 de la nit.

S’oferiran menjars tradicionals, tapes variades i entrepans.

LA FIRA TRADICIONAL

Els xiquets són també protagonistes en esta Fira. Disposen d’una extensa zona amb variades atraccions per a totes les edats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here