IDEA i Banc Mare Nostrum impulsen els emprenedors d’Alzira

0
369
C. Herrero, I. Martinez, R. Hernández i A. Sellés
C. Herrero, I. Martinez, R. Hernández i A. Sellés
Anna Sellés directora d'Alzira
Anna Sellés directora d’Alzira

img_0378

Alzira i Banco Mare Nostrum signen un conveni per impulsar els emprenedors a la nostra ciutat

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, i el Banco Mare Nostrum (que agrupa a antigues caixes d’estalvi) han signat hui un conveni per a afavorir i fomentar el crèdit a emprenedors de la nostra ciutat.

En l’acte han estat presents el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, Ricardo Hernández, director regional Banco Mare Nostrum, en València i Castelló i la directora de la sucursal d’Alzira Anna Sellés.

Préstecs amb condicions favorables

Els interessats, persones desocupades, que vulguen posar en marxa un nou projecte de negoci  o optar per l’autocupació poden fer servir aquest conveni, gràcies al pla de viabilitat i la plataforma d’assessorament amb els que conta IDEA. Així mateix, poden optar a crèdits amb unes condicions més favorables que en la resta d’entitats financeres.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació: “és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Cal recordar que aquelles persones que vulguen emprendre un negoci o xicoteta empresa tenen a l’abast l’assessorament d’IDEA, l’ajuda si volen formar una cooperativa amb FEVECTA, poden obtindre un pla de viabilitat, ajudes a les quotes d’autònom (targeta EMPRÉN) o a la contractació (FORMAPLUS).

D’igual manera, amb els premis Coworking, estem creant un viver d’empreses per a aquells autònoms que treballen de forma cooperativa. I ara, amb els convenis signats amb Caixa Popular i Banco Mare Nostrum, tenen una ferramenta per a poder optar a crèdits blanets per a poder impulsar el seu negoci”.

Hernández i Sellés han explicat que l’entitat bancària «estudiarà el finançament adequat a cada emprenedor o pime» i que obtindran unes condicions «més ventajoses que les que hi han en el mercat». Tant IDEA com el BMA proporcionaran «un assessorament personalitzat» als emprenedors que siguen beneficiats per este conveni.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here