Carcaixent repartirà 2000 polseres contra les agressions sexistes

0
342

 

Lobjectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre la violència sexista contra les dones

 

La Regidoria de Festes, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, han llençat la campanya de sensibilització “No és no”, per evitar agressions masclistes durant les festes locals. Una de les incitatives més vistoses serà el repartiment de 2.000 polseres morades amb el lema “No és no a les agressions sexuals” durant els principals actes de les festes locals que hui comencen, en especial en aquells en els que es done molta concurrència de joves com les discomòbils.

Segons ha explicat Rosa Nicolau, Regidora de Festes, la campanya s’ha creat amb un doble objectiu, “principalment, per evitar que es produisquen agressions sexistes durant les festes, però sobretot per conscienciar al més joves que este tipus comportaments poden ocòrrer en qualsevol moment i que està en les seues mans evitar-los”.

Tot i que el públic potencial són els joves, la regidora ha volgut destacar que la campanya va dirigida a tota la població, “les festes no han de ser sinònim de “tot val” i baix cap concepte s’han de tolerar comportaments que evidencien una desigualtat entre homes i dones. És responsabilitat de totes i tots denunciar-los i posar fi a situacions que han de desaparèixer ja del nostre dia a dia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here