Els veïns de Carlet prevenen les malalties amb la Ruta de la Salut

0
277

carlet-ruta-salutAhir dimecres la Ruta de la Salut, un programa preventiu i informatiu al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Carlet, va fer parada a la Casa de la Cultura de Carlet.

La Ruta de la Salut és una iniciativa de medicina preventiva que consistix en una xarrada informativa sobre diverses malalties com l’osteoporosi, malalties cardiovasculars, patologies pulmonars… Els assistents coneixen la malaltia, les conseqüències de patir-la, els factors de risc i de quina manera previndre-la. L’últim bloc de la xarrada ha tractat d’alimentació cardiosaludable i la importància que té la nutrició en la prevenció de malalties cròniques.

Després s’han realitzat unes senzilles proves mèdiques de caràcter preventiu i pedagògic, com la mesura del pes, talla i circumferència abdominal, proves per a mesurar la respiració, la pressió arterial, proves per a mesurar el sucre i una enquesta d’alimentació.

Este programa és una iniciativa de la Diputació de València en col·laboració amb els professionals del Consorci Hospital General Universitari de València que pretén reforçar la formació, la informació, la prevenció i, en definitiva, afavorir la transmissió de coneixements per corregir estils de vida inadequats i millorar la salut.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here