El Llevant s’adjudica el I Trofeu Juan Beteta

0
201

trofeu-juan-beteta-fs 

El conjunt granota s’imposà a Inmevasa L’Olleria per 2-1 en la cita benèfica

 

El I Trofeu Juan Beteta tragué una gran versió del Llevant i L’Olleria per tal d’omplir de goig als assistents. Així i tot, els primers aplaudiments foren per a Juan Beteta, l’exàrbitre alzireny no pogué evitar les llàgrimes en ser acompanyat pel seu fill dins la pista quan ja havien sortit els dos equips.

Entrega de records, treta d’honor i fins i tot, un minut de silenci es guardà, quan eixiren els veterans de l’Alzira FS, en memòria de Neco. Després fou moment per a l’espectacle. L’atractiu de l’encontre estava en l’essència solidària, per descomptat, i en la presència d’alzirenys dins dels dos equips. Braulio i Paco Matamoros defenen per quarta temporada els interessos blaugrana, mentre que a l’altra banda, Salus Madrid i José Carlos gaudeixen del segon curs en L’Olleria.

Pel que fa al joc, el resultat final fou 2-1, i això que Inmevasa tingué dues oportunitats des dels 10 metres per tal d’empatar a les acaballes del partit, però una errada i una doble intervenció de Yeray Olivero evitaren el gol. Per concloure, entrega de trofeus i moltes fotografies.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here