Conveni entre l’ajuntament de Carcaixent i el Banc d’Aliments

0
488
carcaixent-conveni-banc-aliments
Signatura del conveni

A la formalització de la signatura van assistir l’alcalde, la regidora de Benestar Social i el presidenta de l’associació, Mª Elena García

L’Ajuntament de Carcaixent i el Banc d’Aliments de Carcaixent han firmat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir unes vies de col·laboració permanents entre les dos entitats per a la realització en comú d’activitats de voluntariat, protecció, sensibilització i conscienciació social en benefici dels veïns i veïnes de Carcaixent que més ho necessiten. A l’acte de la signatura acudiren, per part de l’Ajuntament de Carcaixent, l’alcalde, Paco Salom i la regidora de Benestar Social, Teresa Oliver i en representació de l’associació Som Organització Solidària d’Aliments de Carcaixent, Maria Elena Garcia Peiró.

Amb la signatura del conveni, tal i com ha explicat la Teresa Oliver, es vol formalitzar la col·laboració que ja existia entre l’Ajuntament de Carcaixent i el Banc d’Aliments, per continuar treballant en els diferents projectes que s’estan realitzant en l’actualitat i reforçar futures actuacions.

La regidora ha destacat la importància que té el fet de donar estabilitat a una associació com l’encarregada de gestionar el Banc d’Aliments, “per poder buscar noves formes de treballar conjuntament i donar solució a un problema que, tot i que els anys més durs de la crisi han passat, continua estant molt present en el nostre poble”.  Al conveni també figura el préstec de manera gratuïta, d’un vehicle municipal per a desenvolupar les tasques de recollida d’aliments i facilitar la logística.

 

 

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here