Les caravanes gastronómades tornaran este cap de setmana a Alzira

0
366

mercat-gastronomada-16Tot a punt per a rebre el segon mercat gastronòmada a Alzira. Les caravanes de la Food Truck estaran ubicades a la plaça de la Generalitat els dies 7, 8 i 9 d’octubre

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Festes porta a la ciutat d’Alzira una nova edició de la Street Food Market. El cap de setmana del 9 d’octubre s’ompli d’activitats amb més de 30 caravanes gastronòmades que oferiran els seus productes des de divendres a partir de les 18 h fins a diumenge a les 22 h, amb un gran ventall de novetats que rodaran per la plaça de la Generalitat. Després de l’acte d’inauguració, que es realitzarà a les 18 h de divendres, començarem a gaudir dels atractius d’esta fira, com per exemple el concert que es realitzarà divendres nit, en directe i a l’aire lliure, amb el grup Undermoon Swing Band, una de les novetats d’este any, com també jocs i tallers gastronòmics per als menuts i alguna sorpresa.

Davant l’èxit de la primera edició, celebrada en 2015, la regidora de Comerç i Festes, Isabel Aguilar, ha volgut repetir esta activitat culinària que coincidix amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre, festa valenciana per excel·lència.

Segons Aguilar, “És molt important per a la nostra ciutat oferir diversitat d‘activitats i esdeveniments, que siguen atractius per a tots els públics, per a totes les edats. Esta nova edició de la coneguda Food Truck reunix totes les característiques, ja que dins d’un mateix recinte trobem gastronomia internacional, música, jocs i activitats per als més menuts. En definitiva, una ocasió perquè tota la família disfrute d’un cap de setmana complet i agradable. Aprofite per a convidar a tots els veïns i veïnes d’Alzira i de tota la comarca a visitar la plaça de la Generalitat, on trobaran més d’una sorpresa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here