Alzira batrà tots els rècords amb l’Aplec de 900 dolçainers i tabaleters procedents de 60 colles

1
1170

aplec-dolcainers-alzira-cartelldolcainer-i-tabaleterAl voltant de 900 dolçainers i tabaleters procedents de 60 colles de totes les comarques valencianes desfilaran el pròxim 15 d’octubre pels carrers i places d’Alzira amb motiu del XVII Aplec de la Federació Valenciana, organitzat per la colla Les Raboses.

Serà una jornada de convivència, amb participació rècord, en la que «la Vila s’omplirà amb el so de les dolçaines i els tabals» segons ha comentat hui l’alcalde Diego Gómez durant la presentació de l’Aplec al que han assistit també el president de la Federació Valenciana de Dolçaines i Tabals, Juanjo Trilles, el dirigent federatiu Paco de Domingo i el màxim dirigent de la Colla Les Raboses d’Alzira, Salvador Roselló.

Un dels actes més cridaners serà la interpretació d’una peça que faran conjuntament totes les colles participants a la Plaça Major. A més hi haurà una fira de luthiers, cercaviles i un concert inaugural, al Gran Teatre, de la nova Colla de la FVDiT, que estarà dirigit per José Rafael Pascual Vilaplana.

El grup local La Fúmiga tancarà la festa a la mitjanit amb un concert a la Plaça Major.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here