Dos promeses d’Alzira trionfen en la clausura d’Escoles de Ciclisme de València

0
386
ciclisme-campions-alzira-16-o
Denis Márquez i Marc Iborra

ciclisme-campions-alzira-16-octbrDos joves promeses d’Alzira es proclamaren campions, de les seues respectives categories, en la clausura d’Escoles de Ciclisme celebrada el passat dissabte a València.

Marc Iborra Lambiez d’Alzira, que pertany al club de ciclisme Xeraco, promesa de 2*any, es va proclamar campió autonòmic, campeó de gymcana, així com també de València en la seua categoria.
Mentre Denis Márquez Garcia, que pertany al club Cyclinc Alzira, en la categoria principiant de 2*any, es proclamà campió de València en la seua categoria. Actualment es troba disputant la chanel del ciclocros en el club ABicicletes Sanchis de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here