Arriben els voluntaris de l’Erasmus+ als centres educatius d’Alzira

0
361

idea-erasmus-alzira-16-sAquest matí l’Ajuntament d’Alzira ha donat la benvinguda en les instal·lacions d’IDEA als 4 voluntaris/àries vinguts de diversos països de la Unió Europea (Polònia, República Txeca, Grècia i Regne Unit) què col·laboraran amb 4 centres de formació d’Alzira: CEIP Garcia Sanchiz, CIFP Luis Suñer, EPA «Enric Valor» i IES Josep Mª Parra.

El projecte, que conta amb el suport i coordinació de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, està finançat pel Programa Erasmus+ i té un pressupost de 24.553,32 euros i una durada de 9 mesos, els voluntaris col·laboraran amb els centres formatius tot el curs escolar fins a finals de juny del 2017. Les activitats que duran a terme són les de suport als centres tant en activitats administratives, extraescolars com de foment d’idiomes estrangers.

Ivan Martínez, Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’objectiu d’aquests programes de voluntariat europeu és promoure la cooperació i la mobilitat per a crear noves oportunitats per als joves. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’han fet totes les gestions per a poder oferir aquests serveis als nostres centres d’ensenyament. Aquests programes són finançats per fons europeus i s’està realitzant un important esforç d’es d’IDEA per a trobar nous recursos de finançament.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here