La VIII Fira Alzira Oberta l’edició que més visitants de la comarca ha registrat

0
466
La Fira ahir per la vesprada
La Fira ahir per la vesprada

fira-comercial-vericat-sorteig fira-comercial-tribeca-tapes fira-comercial-cultius-alternatius

La mostra és un magnífic escaparate er als expositors
La mostra és un magnífic escaparate er als expositors
Les tapes han tingut molt d'èxit
Les tapes han tingut molt d’èxit
Els concessionaris han incrementat les vendes
Els concessionaris han incrementat les vendes
La Reganyà ha trionfat en la fira
La Reganyà ha trionfat en la fira

fira-comercial-vista-general

«Satisfacció» generalitzada la qui hi havia, anit, entre els dirigents de l’Associació Empresarial Alzira, al fer balanç de la VIII Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil.

Escaparate i publicitat

«Enguany ha augmentat molt l’afluència de públic, la ubicació en l’avinguda Lluís Suñer és molt bona i ha estat sempre plena» apuntava Javier Sanchis. Això s’ha traduït en importants vendes per a uns expositors mentre «un bon escaparate i publicitat» per a d’altres.

Important venda d’automòbils

El portaveu dels concessionaris automobilístics, Juan Soler, es mostrava eufòric i s’atrevia a constatar que molts d’ells han incrementat les vendes en un «30%» respecte a l’edició anterior.

Soler destacava la presència de visitants procedents no sols d’altres municipis de la comarca sinò tambè de València, Alcoi i Ontinyent entre d’altres. «La millora d’alguns aspectes de la fira ha facilitat l’assistència de tanta gent» remarcava el portaveu automobilístic.

400 reganyaes

No menys satisfacció hi havia en el Gremi de Forners d’Alzira que han venut al voltant de 400 reganyaes durant la mostra; «les sensacions son molt bones, hem advertit la sorpresa dels visitants donat que el nostre sector no sol eixir al carrer, a la gent li ha agradat esta iniciativa comentava a Riberaexpress el màxim responsable del forners locals, Rafa Gadea. Un event que forma part de la campanya amb la que els forners busquen aconseguir la marca de qualitat per a l’autòctona reganyà que ha gaudit d’una molt bona acollida entre els visitants de la fira.

En Vericat Implantació consideren que la fira ha «estat una molt bona ocasió d’eixir al carrer, d’explicar als ciutadans els implantes que fem» després d’obrir el passat mes de juny una clínica en Alzira.

Cultius alternatius

Tampoc ocultava la seua satisfacció Carlos Terol que oferia productes ecològics i cultius alternatius per primera vegada a la mostra; «la valoració és positiva perquè hem fet molts contactes amb llauradors de la comarca que s’han interesat pels confreus de la guaiaba, la papaia i l’aguacate», ens comenta Terol prou satisfet per l’experiència.

Horari original

La gerent de la tenda Teen’s Square, Sara Tudela, que exposava per segona vegada, assegurava que «enguany ha vingut igual o fins i tot més gent que l’any passat», un fet qu li ha servit per difondre a més potencials clients la seua roba i la seua manera de vendre «personalitzada». La botiga no es troba en l’horari comercial habitual, sinò que concerta una cita personalitzada amb cada client, «per telèfon, whatsapp, facebook o messenger».

Vins de la terra

El representant de la cooperativa Alzicoop, Salvador Iñigo, ha resaltat la «gran quantitat de gent» que ha visitat el major stand de la fira, on mostren una variada quantitat de productes que oferixen en la tenda als socis i no socis. Els més demandants pels visitants han sigut els vins de la terra.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here