La Fira d’Alzira mostra un ample ventall d’automòbils de totes les marques

0
438
La mostra automobilística
La mostra automobilística

fira-tapa-16fira-comercial-inaug-autoritats

Reganyaes en la fira
Reganyaes en la fira

fira-automobil-16-inaugfira-comercial-16-inauguraciofira-comercial-inaug-molta-gentLa vesprada inaugural de la VIII Fira Comercial Alzira Oberta ha contat amb una nombrosa assisténcia de públic, que s’ha repartit entre les botigues, les casetes de les tapes i l’ampla  mostra automobilística. Les dos àrees infantils s’han omplit de menuts al llarg de tota la vesprada, mentre l’Anamorfosi de Victor Balaguer ha estat un atractiu més de la mostra.

Conxa García, Diputada d’Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i Plans d’Ocupació; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç; Pepe Villalba, representants de l’associació empresarial d’Alzira, juntament als representants de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, Pepe Jordán, Juani García, violant 2016 i Adela López, han inaugurat la Fira, ja que fa uns dies van ser declarats Festa d’Interes Turistic Local. També han estat presents diferents regidors del consistori local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here