Multitudinari Dia de la Bici a l’Alcúdia

0
484

alcudia-dia-bici-16-salcudia-dia-bici-paco-sanz-16Gent de totes les edats gaudeixen d’una passejada en bicicleta fins el Corral de Rafel, un lloc emblemàtic per als alcudians i les alcudianes.

La Setmana de la Mobilitat organitzada per l’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la Regidoria de Medi Ambient, va culminar el passat diumenge amb la celebració del Dia de la Bici. Aquest any vora 400 participants aprofitaren el bon oratge i agafaren la seua bicicleta per fer els 7 km fins al Corral de Rafel. Una vegada allí, majors, xiquets i xiquetes reposaren forces amb una picadeta amb papes, coques de cacau, cerveses i refrescs. Per finalitzar, es van sortejar diferents premis entre els assistents: cinc bosses d’equipament esportiu, un casc per a la bici i una bicicleta de muntanya.

Un oratge immillorable, uns paisatges per gaudir i uns ciclistes de totes les edats en ganes de pedalejar, van fer una jornada estupenda. Els camins rurals envoltats de caquis i tarongers van conduir els participants des del nucli urbà fins la zona de muntanya pròxima a l’Alcúdia.

En paraules de Paco Sanz, Regidor de Medi Ambient, «la bona acollida del Dia de la Bici any rere any no fa més que demostrar la conscienciació creixent dels alcudians i alcudianes amb el seu entorn i la mobilitat sostenible». L’alcalde, el regidor de Medi Ambient i distints regidors i regidores participaren en aquesta jornada. El Dia de la Bici ha estat possible gràcies a col·laboració de la Creu Roja i de les penyes ciclistes El Cuc i El Pedalier.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here