Sueca rendix homenatge a totes les falleres majors valencianes del passat exercici

0
514
falleres-majors-en-sueca-16La capital riberenca ha estat l’escenari escollit per celebrar l’acte anual d’homenatge a les Juntes Locals i les Falleres Majors de 2016 de tot el territori valencià
Sueca ha estat l’amfitriona del món faller, este diumenge, en l’homenatge anual a les Juntes Locals i a les Falleres Majors del passat exercici. La capital riberenca ha tingut l’honor d’acollir enguany este acte per primera vegada, una cita que es celebra cada any en una ciutat diferent i que ha servit per tancar el cicle faller de 2016.
Les màximes representants de la festa fallera han acomiadat així, en una jornada de
germanor a Sueca, tot un any ple de vivències i experiències inoblidables. La jornada ha comptat, a més, amb l’assistència de Sofia Soler i Alicia Moreno, les Falleres Majors de València, que tot just van acomiadar el seu regnat la nit anterior, en l’acte d’elecció de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de València de 2017, al Pavelló de la Font de San Lluís de València. Les màximes representants de la festa han presidit l’acte al costat de Sara Roselló, la Fallera Major de Sueca de 2016, i les seues respectives Corts d’Honor.
Les juntes locals de les diferents poblacions valencianes que hi han assistit, junt amb les seues màximes representants, han sigut rebudes també pel president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis i demés membres del col·lectiu; l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Pau Roselló i el regidor de Cultura, Vicent Baldoví. La cita també ha comptat amb l’assistència d’una nombrosa representació de la corporació municipal i altres alcaldes de localitats veïnes.
També hi han fet costat als fallers el diputat a les Corts Generals, Joan Baldoví i la
diputada provincial de Turisme a la Diputació de València, Pilar Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here