Obert el termini d’inscripció per al LVI Concurs de Paelles de Carcaixent

0
443
carcaixent-concurs-paelles-16-cartellLa inscripció es realitzarà fins al dia 1 d’octubre al Mercat Municipal

Hui s’ha iniciat el termini d’inscripcions per al LVI Concurs de Paelles de Carcaixent que tindrà lloc el 12 d’octubre al Parc Navarro Daràs, dins del programa de les Festes Locals. Per a esta edició, com a novetat, les inscripcions es realitzaran al Mercat Municipal fins al dia 1 d’octubre i s’abonarà un 1€ per cada butlleta d’inscripció. La quantitat recollida serà entregada íntegrament per part de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal a una entitat sense ànim de lucre designada pel mateix Mercat.

150 paelles

Igual que en anys anteriors, es farà un sorteig públic de les 150 paelles el dia 4 d’octubre a les 20:00 hores a la Plaça del Mercat, on haurà d’estar present una de les dos persones que encapçalen la inscripció. Les persones que obtinguen paella rebran de la Comissió Organitzadora un val que hauran de presentar en retirar-ne els ingredients el mateix dia del concurs a partir de les 11:00 hores a l’Escola Infantil Municipal. A partir de les 12:00 hores es podran començar a preparar les paelles que es cuinaran sense excepció a gas.

El jurat qualificador estarà compost per membres de l’organització i per professionals del món de l’hostaleria de Carcaixent dels restaurants San Blas, El Bressol de la Taronja i El Llorer, que atorgaran tres premis: premi a la millor paella, premi a la millor paella cuinada per joves i premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis serà a l’escenari ubicat al Parc aproximadament a les 15:30 hores. A la vesprada, en el mateix escenari, hi haurà espectacle infantil.

Tradició molt arrelada

Segons ha explicat la regidora de Festes, Rosa Nicolau, el concurs de paelles és una tradició molt arrelada a Carcaixent en què totes i tots gaudim d’un dia d’oci i diversió; és per això que s’ha proposat la inscripció solidària, per tal que puga anar destinada als que més ho necessiten. Respecte a la idea de centralitzar la recollida de butlletes i sorteig al Mercat, en paraules de la regidora, “hem considerat que suposa una bona manera d’atraure la gent a les instal·lacions municipals perquè coneguen la qualitat dels seus productes i la proximitat del tracte amb els venedors”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here