Els bombers rescaten la conductora d’un vehicle arrollat per un autobús escolar en La Barraca

0
316
Els bombers en el moment de rescatar la conductora
Els bombers en el moment de rescatar la conductora

Una dona de 35 anys veïna d’Alzira va tindre que ser rescatada, ahir per la vesprada, pels bombers del seu vehicle on havia quedat atrapada després que el turisme que conduia fora arrollat per un autobús escolar a l’incorporar-se a la carretera CV-50 a les rodalies de la Barraca d’Aigües Vives.

L’accident va ocòrrer a les 17:15 hores d’ahir en el punt kilomètric 13,200 tot just a l’alçada on antigament es trobava el pas a nivell que creuava la carretera que unix Alzira amb Tavernes de la Valldigna.

La conductora que anava sola sagnava pel rostre i va ser atesa de les seus ferides en l’Hospital d’Alzira després de ser excarcelada pels bombers. La topetada es va produir quan el turisme s’incorporà a la CV-50 sense percatar-se que un autobús amb mig centenar de xiquets circulava per la via en direcció a Alzira.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here