El comerç d’Alzira eixirà al carrer este cap de setmana en la VIII Fira Comercial

0
261

fira-alzira-13-2Este cap de setmana aplega la huitena edició de la Fira Comercial «Alzira Oberta», una iniciativa de la Regidoria de Comerç, amb la finalitat de dinamitzar el sector comercial a la nostra ciutat.

La fira arriba carregada d’un complet programa d’activitats tals com: exhibicions, animació infantil, compta contes, zumba, anamorfosi etc. La inauguració és el divendres 30 de setembre, a les 19.00 hores, encara que l’obertura dels estands serà dos hores abans.

A banda dels estands de diversos comerços locals, també es compta amb una zona de restauració on poder degustar les millors tapes, aperitius, productes gastronòmics, gelats i granissats.

A més hi ha la possibilitat de visitar la major exposició de cotxes nous, quilòmetre zero i seminous a l’aire lliure. A la fira es donen cita tots els concessionaris d’Alzira amb ofertes especials.

Paral·lelament a les activitats de la Fira hi ha Fira Medieval, ubicada als carrer Faustino Blasco i Costa, així com un ampli programa de propostes amb motiu de la festa de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira, que el passat 9 de setembre van aconseguir la catalogació de Festa d’Interès Turístic Local. El dissabte 1 d’octubre, a les 19.00 hores,  tindrà lloc l’Entrada Mora i Cristiana.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Comerç, Turisme i Patrimoni Cultural, convida a tots a participar de l’ampli programa de propostes, tant comercials com festives, alhora que anima els visitants a interessar-se pel patrimoni de la nostra ciutat, «Alzira té molt a descobrir, i per això qualsevol visita a la nostra ciutat és una perfecta excusa per a perdre’s per la Vila i admirar tot el llegat que ens van deixar els nostres avantpassats».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here