L’Ajuntament d’Alzira baixa 2 punts l’IBI i rebaixa el coeficient d’endeudament al 0,35

0
433
Edificis de l'avda Lluís Suñer este migdia
Edificis de l’avda Lluís Suñer este migdia
Plaça de la Generalitat
Plaça de la Generalitat
Albert Furió i Diego Gómez en la roda de premsa
Albert Furió i Diego Gómez en la roda de premsa

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor d’Hisenda Albert Furió han explicat hui als mitjans de comunicació la millora de l’economia municipal que permetrà baixar en dos punts l’impost de l’IBI, en esta ocasió a «tots» els titulars d’immobles de la capital de la Ribera. Esta rebaixa farà que les arques municipals deixen de recaptar «entre 500.000 i 750.000 euros» segons Furió.

En tan sols 15 mesos l’endeudament municipal ha baixat d’un coeficient del 0,40 al 0,35 segons Gómez, i el consistori acaba de confirmar la venda d’un solar en la ronda de les Fulles que permetrà ingresar 1.096.000 euros on s’ubicarà una empresa de bricolatge.

Estes dades favorables permetran que l’equip de govern destine esta suma a «construir noves instal.lacions» o bé a «rehabilitar» algunes de les existents i a més propiciarà que «no tingam que demanar cap crèdit» assegurà la primera autoritat local.

A més una de les operacions de crèdits existents d’un capital d’1,5 milions d’euros, rebaixarà en 15.000 euros anuals el pagament dels corresponents interesos.

Altre prèstec molt més voluminòs que el passat 1 de gener era de 15.370.000 euros es quedarà a finals d’enguany en un capital pendent de 12.892.000 €, el que significarà una reducció pròxima als 2,5 milions.

Pel que fa a l’IAE l’equip de govern canvia l’antiga bonificació per inversió a premiar la contractació de treballadors.

Així Gómez ha advertit que el tripartit que totes estes dades «demostren que savem gestionar i governar complint la llei» id’esta fo0rma «tapar» la boca al PP davant les seues crítiques.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here