El govern d’Alzira reprovarà este dimecres al regidor Enrique Montalvá (PP) en el pròxim plenari

0
390
Enrique Montalvá
Enrique Montalvá

L’equip de govern presenta una moció per a reprovar l’actitud del regidor del PP Enrique Montalvá

L’ús d’un producte per a combatre la processionària en els pins de la muntanyeta de Sant Salvador va ser el motiu pel qual l’edil del Partit Popular Enrique Montalvá presentà una denúncia davant la Fiscalia, al·legant que el producte utlitzat era un insecticida perillós per a la salut.
Alzicoop, la mateixa empresa que realitzava les tasques de fumigació en l’època del
govern popular, amb Montalvá com a regidor de l’equip de govern, va ser l’encarregada de realitzar el tractament en qüestió.
Davant esta circumstància l’equip de govern lamenta el comportament del Sr. Montalvá ja que, amb la seua actitud, haguera pogut causar un dany irreparable a una cooperativa local que està anys treballant amb els llauradors de la nostra ciutat.
Finalment, la Fiscalia ha arxivat la denúncia presentada pel regidor del PP, ja que la utilització de la «piretrina natural» figura en el Reglament Europeu d’Agricultura
Ecològica.
Cal remarcar que, encara que no apareix específicament en el llistat de
fitosanitaris, que es poden aplicar en parcs i jardins, només ha estat utilitzat una
vegada i complint totes i cada una de les normes per a poder fer ús d’este producte.
Davant l’actitud de prepotència demostrada pel regidor del PP, el Govern municipal, demanarà, en el pròxim plenari del 28 de setembre, la reprovació d’Enrique Montalvá davant la seua actitud arrogant, i que, com s’ha assenyalat amb anterioritat, acusa directament de negligència a una empresa de la nostra ciutat que es limita a fer la seua faena complint en tot moment amb la legalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here