Comença el termini d’inscripció per als cursos «on line» de l’Aula Mentor d’Alzira

0
307
Aquesta setmana comença el termini d’inscripció de nous cursos on line de l’Aula Mentor Alzira organitzats per IDEA.
En aquesta ocasió els cursos s’ofereixen de manera independent i disposaran del suport d’un tutor:
Introducció a la Ciberseguretat(Cursenanglès),Introducció al Internet de les coses i
Empreniment digital. Aquests cursos estan dirigits a aquelles persones interessades en ampliar els seus coneixements informàtics en l’àrea d’Internet i, amb açò, incrementar la seua productivitat personal o professional.
Cal recordar que l’Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i amb el suport de CISCO, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.
El termini per a realitzar la matrícula està obert i és de forma gratuïta. Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. Les classes començaran el dia 10 d’octubre i finalitzaran el 10 de desembre per als tres cursos. Els interessats/des en inscriure’s al curs poden informar-se en les dependències d’IDEA; C/ Ronda d’Algemesí, 4, telèfon 96 245 51 01, o també en la pàgina web:
http://www.aulamentoralzira.es/
Idea: adl@ideaalzira.com

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here