Gran afluència de públic als actes del 50 aniversari de la coronació de la patrona d’Alzira

0
425
La Moreneta en el camí de tornada a l'ermita
La Moreneta en el camí de tornada a l’ermita
Ls patrona d'Alzira a els portes de l'Ajuntament
Ls patrona d’Alzira a els portes de l’Ajuntament

Un dels dies més significatius en la celebració de la festivitat dedicada a la patrona d’Alzira, la Mare de Déu del Lluch, es la processó i posterior pujà al santuari, sobre tot en un any que ha marcat els actes pel 50 aniversari de la coronació de la Mare de Déu. Aactes i processons que han contat amb una nombrosa assistència de públic.
Cal reconèixer l’esforç deels costalers que acompanyen la imatge durant tot el trajecte i la tradicional pujada a la muntanyeta de Sant Salvador.
Un diumenge que ha gaudit de gran afluència de públic i de representació festiva de tots els àmbits, encapçalada pel president de la Confraria de la mare de Déu del Lluch, Antonio Sancho, i seguida pels Moros i Cristians, Setmana Santa, Barris i Partides, Junta Local Fallera i autoritats municipals, com l’alcalde Diego Gómez, i els regidors Fernando Pascual, Inma Onrubia, Pepe Grau entre d’altres.

Pel matí es celebrava a les muralles tradicional Troballa de la Mare de Déu, i posteriorment es donava a la Processoneta del matí, amb les diferents danses i balls com els arquets, les cintes, els negrets i les llauradores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here