Tomás Pardo, Davínia Albinyana i Alberto Varela guardonats en la II Gala de l’Esport d’Alzira

0
488
Tots els guardonats
Tots els guardonats
Alberto Varela i Daínia Albinyana
Alberto Varela i Daínia Albinyana
Tomás Pardo amb l'alcalde d'Alzira
Tomás Pardo amb l’alcalde d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira ha reconegut als i les esportistes alzirenys a la 2a Gala de l’Esport

La Gala, celebrada ahir, va omplir el Gran Teatre amb els representants dels diferents clubs de la ciutat i públic en general per a retre homenatge a l’esport i a l’esforç i la dedicació dels i les esportistes. La celebració d’esta gala era una reclamació dels clubs i una aposta clara de la regidoria d’Esports.

Minut de silenci

La Gala, presentada pel periodista David Chordà, va començar amb un minut de silenci per Agustín Pérez Calafat, esportista alzireny que va faltar dijous d’esta setmana. Els primers diplomes que es lliuraren foren els que els clubs participants de la gala havien decidit, 26 esportistes i equips varen ser reconeguts.

A continuació es va fer un reconeixement a dos entitats, Creu Roja i Protecció Civil, que no són esportives però que tenen una participació decisiva per al bon desenvolupament dels diferents esdeveniments esportius que s’organitzen a Alzira.

La tercera part de la Gala va començar amb els premis a la millor esportista i al millor esportista de l’any. Els guardonats són l’atleta Davinia Albinyana i el judoca Alberto Varela. Per últim, s’atorgà  el Guardó Illa del Xúquer, que reconeix la trajectòria esportiva. L’anunci del guardonat ho va fer el futbolista alzireny Raúl Albentosa que, tot i no poder participar personalment a la Gala, no volia perdre l’ocasió de participar-hi amb un vídeo. El Guardó Illa del Xúquer va ser per a Tomás Pardo, tot un referent al món del rugby. Cal recordar que este últim guardó serà la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

La Gala va ser tot un èxit de participació i d’assistència de públic. Des de l’Ajuntament volem agrair l’assistència del Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, així com als clubs, al Consell de l’Esport d’Alzira i a la ciutadania que ha volgut participar d’este reconeixement públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here