Carlet premia 18 estudiants per la seua excel.lència educativa

0
508

carlet-premis-excel-lencia-16Carlet premiarà demà els 18 estudiants més destacats en cada un dels cicles educatius dels diferents centres de la ciutat. El Teatre Giner es vestirà de gala el 24 de setembre per acollir l’entrega dels VII Premis Escola, educació i futur. Es tracta d’uns guardons que premien els millors expedients educatius i la responsabilitat dels alumnes, així com el foment en ells de la solidaritat, l’honestedat i el compromís inherent a l’excel·lència educativa.

Este reconeixement distingix els millors estudiants del curs 2015/2016. Els guardonats en Educació Infantil són Oliver Plaza Pellicer (CEIP Bosch Marín), Mar Muñoz Martínez (CEIP Juan Vicente Mora), Pablo Alcover Godos (CEIP Sant Bernat) i Marta Roig Ocheda (Col·legi La Devesa). En Educació Primària els premiats són Paula Cañes Carratalá (CEIP Bosch Marín), David Román Mondéjar (CEIP Juan Vicente Mora), Alba Ordoño Hervás (CEIP Sant Bernat) i Pablo Gómez Monzó (Col·legi La Devesa).

En ESO, els alumnes premiats són Pablo Iglesias Arcos (IES 9 d’Octubre), Elena Castro Lafuente (IES Eduardo Primo), Ana Giner García  (Col·legi La Devesa) i Maria Victoria Monserrat Vanaclocha (Formació de Persones Adultes).

En Batxillerat, els guardonats són Claudia Sánchez-Guijaldo González (IES 9 d’Octubre), Laura Sanz Luis (IES Eduardo Primo) i  Carlos Vanaclocha Hervás (Col·legi La Devesa).

Quant als Cicles Formatius, els premiats són Bilal Boulahn (IES 9 d’Octubre), Sandra García Sanchis (IES Eduardo Primo) i Xavier González Vélez (Col·legi La Devesa).

L’acte, que tindrà lloc demà dissabte a les 19.30 h en el Teatre Giner, comptarà amb la presència del metge cirurgià i professor universitari, Ramon Trullenque Peris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here