Alzira enceta l’elaboració del protocol de prevenció contra l’assatjament laboral

0
301

acoso-laboralLa regidoria de Recursos Humans i Organització i el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament d’Alzira, on es troben represenades les treballadores i treballadors, acordaren ahir encetar la tasca, per primera vegada, de redactar un protocol de prevenció d’assetjament (acoso) laboral o mobbing.  Açò mostra el compromís de l’Ajuntament d’Alzira en l’eradicació d’aquestes conductes i, en especial, en la prevenció de riscos laborals a la seva organització, per tal de garantir els drets de les treballadores i treballadors.

Donar exemple

Per part d’Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: “Cal recordar que recentment l’Ajuntament d’Alzira, junt al Comité d’Igualtat, ha aprovat el protocol d’assatjament sexual. L’administració ha de donar exemple, ha de garantir un entorn de treball segur, productiu i respectuós per a totes les treballadores i treballadors i si no hi ha el protocol algunes persones es poden sentir desemparades. Volem fer polítiques per a la dignitat de les persones.”

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here