Mor a Alzira l’expilot Agustin Pérez Calafat amic personal d’Aspar

0
1274
Agustin Pérez Calafat en una carrera (Revista La Moto)
Agustin Pérez Calafat en una carrera (Revista La Moto)

Este matí ha mort a Alzira, als 61 anys, l’excorredor de motociclisme Agustin Pérez Calafat, pare del pilot Agustí Pérez Muñoz que serà objete d’un gran homenatge per part del món de la moto en quedar tetraplèjic per una caiguda de la bicicleta.

Agustin i els seus dos germans Paco i Bernardo participaren en nombroses carreres en una època daurada del motorisme alzireny en la que també corrien, Vicent Ferrer i Vicent Martinez, pare d’Aspar que va ser un adavantajat alumne de tots ells.

Així Pérez Calafat s’ha quedat a les portes de la Matinal Motera solidària amb el seu fill en el que participaran un ample ventall de grans pilots com el propi Aspar, Héctor Faubel i Julián Simón entre d’altres.

Demà divendres serà acomiadat a les 18:30 hores a la parròquia de Caputxins d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here