Les línies d’autobús urbà modifiquen els seus itineraris el cap de setmana a Alzira

0
334

autobus-municipal-alzira-16El centre de la Ciutat d’Alzira estarà tancat al trànsit durant el cap de setmana per la celebració del dia de la Mobilitat i la Shopping Night

Amb motiu de la celebració de diversos actes, com la Shoping Night o la setmana de la mobilitat, el centre de la Ciutat quedarà tancat a la circulació de vehicles, des del divendres 23 de setembre a les 19h fins el diumenge a les 22h. Per eixa raó les línies d’autobús urbà modificaran el seu itinerari habitual per quedar sense servici algunes de les parades i canviaran la seua ubicació, temporalment.

De la línia 1 queden sense servici:

-Hort dels Frares – 1 de Maig

-Hort dels Frares – Centre Salut

– Plaça Major i Pérez Galdos

-Plaça del Regne

De la línea 2:

-Avinguda del Parc

-Hort dels Frares – 1 de Maig

-Hort dels Frares – Centre Salut

– Plaça Major

-Plaça del Regne

De la línia 3:

-Avinguda Sant Patrons i Plaça del Regne

La parada de referència per a les línies 1 i 2 serà la Terminal d’Autobús i per a la línea 3 la plaça de la Generalitat.

El regidor de Serveis públics, Fernando Pascual declara que “En situacions puntuals, com esta, cal trobar sempre les mesures més adequades i menys molestes per als ciutadans i veïnat de les zones afectades per un tall de carrer. Sabem que poden ocasionar algunes molèsties, per això intentem que siguen, sempre, les mínimes en tots els esdeveniments que se celebren en la nostra ciutat.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here