Desfilades, promocions i moltes sorpreses este divendres en la IV Shopping Night d’Alzira

0
428
Comerç local
Comerç local
Cartell d'enguany
Cartell d’enguany

Este divendres, 23 de setembre a les 19:15 h davant dels casilicis es procedirà a la inauguració de la 4a edició de la Shopping Night Alzira per part de Diego Gómez, alcalde d’Alzira, de José Villalba, president de l’Associació Empresarial i de Javier Carbonell representant de Comerç d’esta organització d’empresaris i comerciants locals.

85 establiments

Amb este event es pretén «dinamitzar el comerç de proximitat» i per a això els comerços participants presentaran les seues noves col·leccions amb regals, promocions, desfilades en l’interior d’algun establiment i moltes sorpreses per als usuaris. Més de 85 establiments participaran en este esdeveniment.

Els comerços ubicats en el carrer Reis Catòlics trauran els seus productes al carrer amb la intenció de facilitar la seua compra també es realitzarà una demostració de pentinat i es repartiran globus per als més menuts.»

Afavorir la mobilitat

El centre de la ciutat estarà tancat al tràfic des de les 6 de la vesprada, un fet que «farà que el desplaçament de la gent siga més fluïd i afavorisca la mobilitat» segons ha manifestat Carbonell a Riberaexpress. La quarta edició s’ha ampliat en una hora donat que començarà a les 7 de las vesprada en lloc de les 8 de les anteriors per tal de donar les «màximes facilitats als nostres clients».

Esta festa del comerç com l’anomenen els dirigents de l’Associació Empresarial, que s’allargarà fins les 12 de la nit, «servix per a donar una imatge compacta baix el paraigües de la marca Alzira Ciutat Comercial».

Terreny per a la progressió

Carbonell ha qualificat com «positives en línies generals» les anteriors edicions, encara que considera «queda terreny per a la progressió i molt de marge de millora». En este aspecte es mostra partidari d’incorporar altres sectors com el de l’hosteleria.

L’organització empresarial prepara, a hores d’ara, noves accions per dinamitzar el comerç local, que tindran lloc al llarg dels tres pròxims mesos.

Riberaexpress 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here