Alzira ha gestionat 1,5 milions d’euros en treball i formació fins setembre

0
366
Carmen Herrero i Ivan Martinez
Carmen Herrero i Ivan Martinez

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, porta gestionat en treball i formació 1.471.000 euros en tot el que duem d’any, fins setembre. Aquesta quantitat suposa la mateixa inversió que en tot el 2015 o 2014, el que remarca l’esforç de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira per destinar a ocupació i els programes de formació els màxims recursos possibles.

Per a Ivan Martínez, 2n Tinent d’Alcalde i responsable de l’Àrea: “des de l’Ajuntament d’Alzira volem agrair el notable treball realitzat per les treballadores i treballadors d’IDEA, que han fet possible aplicar més polítiques d’ocupació, i que han beneficiat a més alzirenyes i alzirenys. La nostra voluntat és apostar per la nostra Agència de Desenvolupament Local per a què continue sent un referent a nivell de País Valencià en les seues polítiques de treball i continue oferint un millor servei i oportunitats a totes i tots.”

D’aquestes xifres cal destacar els Tallers d’Ocupació T’Estime (subvencionats pel SERVEF i que han ocupat a 30 persones) o els cursos de professionalitat adreçats als col·lectius d’exclusió social, que han suposat prop de 270.000 euros d’inversió; els 150.000 euros gestionats per l’Oficina de Projectes Europeus (amb sols una aportació inicial dels pressupostos municipals de 4.500 euros, sent la resta amb finançament europeu); o els 60.000 destinats a les ajudes a la creació de noves empreses (EMPRÉN) o la contractació (FORMAPLUS); a més dels programes propis d’ocupació, ja iniciats, com ara el Pla d’Ocupació Juvenil (amb un pressupost total de 250.000 euros per a 50 contractes de joves en l’atur). I no només això, també cal dir que, gràcies al conveni signat fa uns mesos amb Caixa Popular per a crèdits a baix interés per a emprenedors desocupats, ja hi ha tres projectes que obtindran suport per moure el seu negoci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here