Mig centenar d’expositors ompliran l’avinguda Lluís Suñer en la VIII Fira «Alzira Oberta»

0
450
La Fira en l'edició anterior
La Fira en l’edició anterior

fira-comercial-alzira-viii-16

Mostra automobilística
Mostra automobilística

Al voltant de mig centenar de comerços, restaurants i concessionaris automobilístics participaran en la VIII Fira Comercial «Alzira Oberta» que es celebrarà entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre a la capital de la comarca.

Enguany s’ha incrementat la superfície de la mostra abastant «tota l’Avinguda Lluís Suñer fins la locomotora» segons ha manifestat a Riberaexpress el directiu de l’Associació Empresarial Alzira (AEA), Javier Sanchis.

Davant l’èxit de l’exposició automobilística de l’any passat «enguany hi hauran més vehicles» que mostraran 11 concessionaris locals amb un total de 17 marques de cotxes. Sanchis considera que «son molt atractives» les ofertes que els visitants trobaran de vehicles nous i de quilòmetre zero.

Segons el departament IDEA,organitzadora de l’event junt l’AEA, en Alzira Oberta, » podrem trobar el millor del comerç local, la major exposició de cotxes nous, quilòmetre zero i seminuevos a l’aire lliure». A més «es podran assaborir les millors tapes» i , fins i tot ,» aprofitar els descomptes especials per als visitants de la Fira».

D’altra banda els assistents tindran l’oportunitat de veure les desfilades de Moros i Cristians de la Vila i visitar el Mercat Medieval. A més podran participar en la Masterclass solidària de l’equip de zumberos de la Piscina Municipal, a benefici de DACMA, l’associació de dones afectades pel càncer. Tampoc faltarà l’Anamorfosi, un espai per a fer-se divertides fotos tridimensionals amb els mòbils.

I per als més menuts hi haurà instal.lada a la Plaça del Regne una zona d’animació infantil amb castells unflables, tallers, pintacares i globoflexia.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here