La Murta reobrirà les portes el pròxim cap de setmana

0
234

El paratge natural municipal de la Murta es reobrirà al públic a partir del pròxim cap de setmana després que, al menys un centenar de visitants no pogueren accedir el passat diumenge en estar restringit l’accés. La «falta de personal» ha estat la causa segons ha reconegut a Riberaexpress murta-acces-restringit-16-1el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, qui ha assegurat estar ja «resolt» el problema, per lo que la Murta serà accessible «tots els caps de setmana».

Hui ens hem reunit amb Ivan Martínez, 2on tinent d’alcalde i regidor d’ocupació, i hem tractat sobre les causes del tancament de La Murta el passat cap de setmana.

Segons l’Associació Amics de la Murta, denunciant d’esta problemàtica, el regidor de Recursos Humans, Ivan Martinez; «s’ha compromés a revisar els protocols de contractació i evitar així que es torne a produir esta situació».

El regidor s’ha compromés a revisar els protocols de contractació i evitar així que es torne a produir esta situació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here