Els forners d’Alzira promocionaran la «Reganyà» en la pròxima Fira Comercial

0
520

reganya-campanya-16-sIDEA i el Gremi de Forners llancen una campanya per potenciar la Reganyà, com a producte típic d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, i el Gremi de Forners llancen una campanya de promoció de la Reganyà d’Alzira, que es presentarà en la Fira Comercial, que tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre. En aquesta campanya es vol donar a conéixer aquest producte i també tots els forns dels nostres barris que col·laboraran.
El Gremi Local de Forners comptarà amb un estand propi en el què els visitants tindran ocasió de tastar la Reganyà, i en el què a més s’exhibiran altres productes elaborats pels nostres forners per tal de promocionar-los. Aquesta campanya entra dins el projecte de fer d’aquest producte típic una Marca de Qualitat reconeguda per la Generalitat Valenciana.
Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Isabel Aguilar, regidora de Comerç han subratllat que la Reganyà és un dels productes autòctons de la nostra ciutat i que pot servir per a potenciar i ficar en valor el seu impuls i reconeixement per tractar de dinamitzar el nostre comerç i negocis de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here