Alzira tancarà el centre de la ciutat al trànsit el cap de setmana per la Setmana de la Mobilitat

1
389
En roig els carrers tallats
En roig els carrers tallats

L’Ajuntament d’Alzira tancarà carrers al trànsit amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

El tancament es produirà des de les 18 hores del 23 a les 22 hores del 25 de setembre

Esta setmana se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, campanya que pretén fomentar l’ús de mitjans de transport més eficients i promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. També es pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació, qüestions que, en definitiva, permeten un major benestar de la població a llarg termini.

Ja s’ha anunciat la gratuïtat del transport públic urbà el dijous 22 de setembre amb motiu del dia sense cotxes. Aprofitant la fita setmanal i les diferents activitats que hi ha previstes al llarg del cap de setmana, des de l’Ajuntament d’Alzira s’ha considerat anar un pas més enllà tancant al trànsit de vehicles diferents carrers de la ciutat.

Els carrers que es tallaran des del 23 de setembre a les 18 hores fins el dia 25 de setembre a les 22 hores són:

  • Avinguda Sants Patrons (des de la Plaça Regne a la Plaça Generalitat).
  • Nuestra Señora de Luján.
  • Carrer Major, Plaça Major i els seus accessos (Curtidors, Pintor Parra, Hort dels Frares des de Reis Catòlics)
  • Pérez Galdós fins Reis Catòlics,
  • Reis Catòlics (tram entre Pérez Galdós i Hort dels Frares).

També anunciem que el cap de setmana vinent, del 30 de setembre al 2 d’octubre, amb motiu de la Fira Comercial, els actes dels Moros i Cristians “La Vila d’Alzira” i les activitats d’Art al Carrer es tallaran els mateixos carrers, a més de la Plaça del Regne i l’Avinguda Luis Suñer.

 

 

 

 

 

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here