Una desena de corredors i expilots confirmen l’assistència a la concentració solidària d’Alzira

0
431
Agustin Pérez Muñoz
Agustin Pérez Muñoz

La concentració servirà per rendir homenatge a l’expilot Agustín Pérez Muñoz, tetraplègic arran d’un accident de bicicleta»

«La Matinal Motera d’Alzira, que se celebrarà en esta localitat, rendirà homenatge a Agustín Pérez Muñoz, fill d’Agustín Pérez Calafat i nebot de Paco i Bernardo, que va patir un accident de bicicleta en 2006 després del que va quedar tetraplègic. Son pare i els seus tios, pilots en la dècada dels setanta, acumulen diversos títols de campions d’Espanya en el seu palmarés i en el seu entorn es va gestar l’escuderia Avidesa, patrocinada per l’empresari Luis Suñer i que va obrir les portes a la competició al pilot Jorge Martínez «Aspar». Son pare, Agustín, va ser durant més tres dècades xòfer i l’assistent personal en els circuits, primer de Ricardo Tormo i després d’Aspar.

Ara, deu anys després, se celebra este homenatge i segons el responsable de l’organització, Jaime Rossell, està confirmada la presència d’Aspar, Nico Terol, Álvaro Bautista, Julián Simón, Héctor Faubel, Batiste Borja, els Julián Miralles (pare i fill) , Xavi Forés i Kyle Smith.

Igualment s’han sumat a l’acte, l’humorista Fernando Esteso, que serà el presentador-mantenidor i el músic Ximo Bayo, que serà l’animador. Al seu torn, es muntarà una exposició de motos clàssiques en què s’exposaran motos fabricades amb anterioritat a 1930.»

EFE

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here