Les policies Local i Nacional pacten a Alzira un dispositiu per previndre els robatoris al camp

0
299
robatori-citrics-policiaEl passat dimecres, 14 de setembre, el Consell Agrari Municipal d’Alzira va celebrar sessió amb el principal punt de debat centrat en la prevenció dels robatoris en els camps de cultiu del terme municipal d’Alzira.
Junt amb els membres del Consell, assistiren representants de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alzira, que explicaren les mesures previstes per a esta nova campanya.
Per la Policia Nacional, l’Inspector Pedro Fisac va presentar un dispositiu especial per a la prevenció dels robatoris, establit en l’àmbit d’Alzira, denominat “Operació Camp”. Des de la Comissària d’Alzira es dóna prioritat a aquells avisos i crides que es reben en esta, i que facen referència a eixa Operació.
El representant de la Policia Nacional, va explicar que l’èxit d’esta campanya depèn de la col·laboració dels ciutadans i en especial dels agricultors, que han d’avisar de qualsevol incidència a la policia nacional, a través dels telèfons 091, 96 241 03 66 o bé 96 245 59 61.
Per part de l’Ajuntament d’Alzira, el regidor d’Agricultura, Pep Carreres, es va comprometre a donar difusió i suport a esta Operació, comptant per a això amb els recursos de la Policia local i de la Regidoria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here