Les falles d’Alzira celebraran en novembre un «Mig Any Faller» carregat d’activitats festives

0
272

jlf-assemblea-16-s-2jlf-assemblea-16-s-1jlf-assemblea-16-sEls presidents de les 35 comissions falleres d’Alzira acorden un especial Mig Any Faller per al 12 i 13 de novembre

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, ha assistit per tal de resoldre als presidents el dubtes al voltant de l’organització del primer mig any faller conjunt per a totes les falles i veïnat en general.
Està previst que es celebre el cap de setmana del 12 i 13 de novembre i comptarà amb fira valenciana, mascletà aèria, jocs per a menuts i grans, xocolatà, despertà, festa de disfresses amb premi per a la millor disfressa individual i col·lectiva, actuació de l’orquestra la Pato, esmorzar, holi, paella gegant i fotografia oficial de les Falles d’Alzira com a candidates a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
Cal assenyalar que totes les activitats del mig any estan obertes a tots els ciutadans i ciutadanes, tant d’Alzira com d’altres localitats que desitgen participar del mig any, organitzat des de la Regidoria de Festes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here