La Fiscalia conclou que Josep Bermúdez «no» injurià la Fiscal

0
340

algemesi-tribunals-mes-algeCap de les tres acusacions de Llácer contra Bermúdez ha prosperat. La suposada injúria contra la fiscal, no la considera injúria ni fiscalia

Fruit de la seua tasca de control de l’equip de govern anterior, el portaveu de M+S ALGEMESÍ feu públic en gener de 2014 el pagament d’una factura de 28.100€ a una societat d’advocats de la que formava part el marit d’una regidora popular. Aquest pagament comptava amb un informe negatiu de la tresoreria municipal.

Com a conseqüència del ressò mediàtic que tingué tal notícia, el Sr. Llácer presentà una sèrie de denúncies que es traduïren en tres imputacions en forma d’investigacions penals contra el nostre portaveu. No content amb exercir el seu dret a denunciar en seu judicial el que considerés convenient, en juliol d’eixe any demanà, i durant uns dies aconseguí, que es dictés un auto judicial de «censura prèvia«, decisió que obligà a intervindre al Tribunal Superior per tractar-se d’un tipus de censura contrària a la  Constitució.

Amb aquesta tàctica d’assetjament judicial es tractava de deixar fora del joc polític a aquell que estava realitzant una tasca d’oposició política tan efectiva al govern popular. Es tractava, en definitiva, d’embolicar al nostre portaveu en una laberint judicial per tal de poder malparlar d’ell indicant que era un polític imputat. De fet, tant la pròpia regidora en el seu acomiadament del plenari, com el partit popular en la propaganda de campanya, estigmatitzaren al portaveu per estar imputat. El que mai digueren que ho estava per defensar els interessos generals i denunciar les anomalies del PP.

Les tres imputacions promogudes pel marit de la regidora i actual degà del Col·legi d’Advocats d’Alzira han estat sobresegudes sense haver trobat cap indici de delicte. En les dues en que Llácer era directament la part acusadora, i que arribaren fins l’Audiència Provincial, aquesta ratifica totalment el bon fer de Josep Bermúdez. L’esmentat advocat l’acusava d’injúries i calúmnies contra la seua persona i de revelació de secret. Tant

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here