Els 13 centres escolars d’Alzira participaran en una iniciativa d’educació ambiental a la Murta

0
341

 murta-casona-wc

El Regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, junt amb membres de l’Associació Interpretanatura, es va reunir divendres passat amb representants de centres educatius d’Alzira, per a informar de la pròxima posada en marxa de la iniciativa d’educació ambiental.
L’activitat consistix en visites teatralitzades en el Paratge Natural Municipal de la Murta, que seran realitzades per Interpretanatura.
A esta primera convocatòria, que subvenciona la Regidoria de Medi Ambient, s’han adherit un total de 13 col·legis d’Alzira, i amb ella es recupera una iniciativa que s’ha sol·licitat en nombroses ocasions i que en el seu moment realitzava el CEFIRE de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here