Fluixà resalta la importància de la festa en el Pregó dels Moros i Cristians de la Vila

0
388

moros-i-cristians-la-vila-pregomoros-i-cristians-la-vila-prego-1El Gran Teatre d’Alzira va acollir l’acte del Pregó i presentació de càrrecs de Moros i Cristians 2016. Un acte presentat per Manel Arrebola i en el que s’ha donat a conèixer el Cartell guanyador per este exercici i el seu autor, Alfonso Giménez Ventura.
Aquest any el pregoner ha sigut Josep Antoni Fluixà, que ha transmés l’importància de la festa en la vida de tots i de fer germanor. Tots els oradors han volgut recordar als companys morois-cristians-la-vila-16-prego-2 que faltaren fa uns mesos, Toni Martínez i Joan Borrás. L’associació de Moros i Cristians els ha rendit un sentit homenatge.
L’alcalde Diego Gómez ha sigut l’encarregat de tancar l’acte. Li acompanyaven els regidors Iván Martínez, Fernando Pascual i Pepe Grau, a més de Bernat Rios, M. José Llopis i José Luis Ruiz.
Han sigut nombrosos els assistents al Gran Teatre, entre ells els col•lectius festius més representatius de la ciutat, diferents autoritats de poblacions de la Ribera com l’alcaldessa de la Pobla Llarga, Neus Garrigues, amics i festers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here