Carcaixent proclama a la nova fallera major Andrea Lluesma

0
410

carcaixent-exaltacio-fallera-major-16-17Carcaixent va proclamar ahir Andrea Lluesma com a la fallera major per a l’exercici 2o16-17, un any faller que pot ser històric si a finals de novembre les falles valencianes son declarades per la Unesco, Patrimni Immaterial de la Humanitat.

L’emotiu acte, que es va celebrar a l’Auditori de les Dominiques, va estar presidit per l’alcalde Paco Salom acompanyat per membres de la corporació i digirents de la Junta Local Fallera i de l’anterior fallera major, Alejandra Bou.

Un esdeveniment que no va contar amb la presència de la nova fallera major infantil que va dimitir arran la polèmica sorgida perquè el darrer president de la JLF, ja dimitit, va dur a les futures falleres majors en  llocs de les, aleshores, vigents a un acte oficial a Dènia, amb el desconeiximent de la resta de la junta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here